legfrissebbek

rövidke friss előlegnek

2013.07.19. 23:07, Lawna
4 nyitásos lap!
Sziasztok! Sajnáljuk, hogy így alakul, de Evii nyaral, Chloe felvételizik valamint beiratkozik, Suzie pedig heti egyszer tud csak jönni. Pont úgy jött ki, hogy tegnap is egész nap dolgom volt és későn értem haza és ma is reggel mentem, este jöttem. Nem vagyunk nagyon sokkal elmaradva, de tény, hogy legalább 20 oldal várakozik kiírásra. Ebből én gyorsan összedobtam négyet, de abba kellett hagynom, mert úgy érzem túl fáradt vagyok és silány munkát végzek (annak meg nincs sok értelme). Holnap korán kell kelnem, megyek anyummal vásárolni, de kora délután hozom a többi nyitást, majd egy külön poszt érkezik az egyéb híreknek (sajnálattal értesültünk a rengeteg lopásról). Az elírásokért és az értelmetlen mondatokért bocsánat, kérdezzetek vissza ha valami nem világos, tényleg nem ment ez ma nekem. Jó szórakozást! 
Ki, mikor, milyen lapon? Minoo június elején vágott bele ismét a blogolásba! :)
Első design? Egy lilás-sötét kinézet fogadja a látogatót mikor feltéved az oldalra - a főszerepben Lakatos Levente és könyve, a Bomlás. A sötét háttér és a főkép rendben van, ahogyan a kisebb, oldalmodulokba került képek is okésak. A moduldobozok is beleillenek az összképbe. Az alapbetűszín fehér, ami jó és nagyjából olvasható is a szöveg, de sokkal praktikusabb lenne, ha megnövelnéd eggyel a betűméretet. A formázások közül a legsötétebb kicsit nehezen kivehető, de lehet, hogyha nő a méret, akkor már nem lesz vele gond (ha mégis, akkor egy árnyalattal nem árt világosabbra állítani). Az összkép nem rossz és van összhatás - növeld a betűméretet és minden rendben lesz. 
Tartalom? Blogos lap, egy modul elég a szerkesztőről, melyben minden alapinfo benne van - ez megvan. A másik lényeg a frisseken.. ezzel már van gond. Hosszabb kihagyások jellemzőek és éppen ezért nem is voltam biztos benne, hogy ezt most nyitásnak vagy cserésnek írjuk-e ki, de te nyitásnak kérted. 
Összességében: A kinézetnél gond a betűméret és kicsit nehezen olvasható a lap, kiesik a szemem egy idő után - erre 90%-ot azért adnék, de a tartalommal van komolyabb gond, hiszen a bejegyzések nem jönnek rendszerességgel. Így a vége 86% lett, viszont mindenképpen írj többet, erre van a blog, nem? 
Ki, mikor, milyen lapon? 16.-án nyitott ki Elda személyes oldala! :)
Első design? A fejléc meglehetősen tetszetős munka, kellemes ránézni, határozottan "egyszerű, de nagyszerű" kategóriás. Az egyszínű háttér is passzol. Ami viszont komoly gond, hogy nem minden felbontásban okés a lap, például nálam is elcsúszik. A megoldást Evii már leírta, ajánlom ezt a cikket. A moduldobozkák egyébként korrektek és az alapbetűkkel sincs gondom. A formázásokat is rendben találtam. "Otthonos" az oldal és a maga műfajában rendezett is. Van összhatás és kár az összképért, melyet az elcsúszás ront el. Orvosold ezt és akkor összeáll az lap teljességgel. 
Tartalom? A rólad szóló modulban olvashatjuk az alapokat és minden egyéb infot, mely alapján körvonalazódik előttünk kitől is olvassuk a főoldali bejegyzéseket. Ami a blogolást illeti, az első két nap nagyon ment, de most az elmúlt két napban már alábbhagyott a lelkesedés. Viszont amit eddig olvastam, az tetszik. 
Összességében: Ne hagyd abba a bejegyzéseket és orvosold az elcsúszást - idáig 90%-on áll a lap, de simán lehet ebből még hibátlan. Sok sikert a laphoz! Ki, mikor, milyen lapon? 15.-én tért vissza Barbee-s oldalához Kati! :)
Első design? A fejléc nem rossz, bár nem túl éles, ez legfőképpen a szövegeknél látszik illetve nem biztos, hogy jó ötlet sárgára fehérrel írni. A navigációnál először zavart, hogy nincs középre rendezve, de aztán elkezdtem szétnyitogatni és rájöttem miért így van. A moduldobozoknál azonnal azzal kezdeném, hogy a középső rész lehetne szélesebb. Emellett praktikusabb a sorkizárt alkalmazása, valamint egyszerű modulfejléc-modulháttér páros is elkélt volna. Oldalt a chat színeiben nem illik ide és a cserék se valami rendezettek (plusz a zöldes színnel se passzolnak az összképbe). Nekem kicsit szétcsúszott alap, hiszen nem rendezettek a sorok és nincsenek modulok, melyek még ettől függetlenül is összefogják őket. A folyamatosan felugró hirdetésekről nem is beszélve, melyek erősen belerondítanak a dolgokba. 
Tartalom? Nagyon tartalmas a lap, de nem elég átláható - szívesen olvastam volna a dolgokat, de annyira nehezen jutottam el 1-1 modulig és sajnos nem is elég rendezettek. Tényleg le a kalappal a modulokhoz, rengeteg van és szerintem jó lenne, ha nem lennének "elrejtve" ezek az értékek. 
Összességében: Határozott javaslatom egy költözés lenne - sokan mondják, hogy mlapból is jó sok minden ki lehet hozni és ez szép, de talán egy ilyen egyszerű kis rajongói oldalnak nem lenne jobb a gp vizein? Ezt mondom, mint 8 éve gp rajongó és mint látogató, aki sok potenciált lát a lapodban. Nagyon tartalmas és látom, hogy a frissek is jönnek - sokkal átláthatóbb portált tudnál létrehozni a gp segítségével. Plusz itt nem lenne hirdetés minden sarokban, melyek elég sok bosszúságot okoztak a lesből támadásokkal míg én ezeket a sorokat írtam. 
Ki, mikor, milyen lapon? Ellie 16.-án nyitotta ki grafikás lapját! :)
Első design? A fejléc szép munka: a főszerepben Miss Gomez, némi lila és sárga. Az elemi bejönnek - viszont két bakit találtam: a szövegdoboz szövege kicsit nehezen olvasható valamint a fejléc alján van egy apró csík/ elvágás, mely nem kell oda. A navigáció különösen tetszik. Az egyszerű háttér korrekt, ahogyan a moduldobozok is. Az alapbetűkkel nincs baj, ahogyan a formázások többsége is illik ide - egyedül a sárga olvasható kicsit nehezen, azt talán még lehetne alakítgatni.  Minden más a helyén, az összkép rendezett és megvan az összhatás is. 
Tartalom? A tutorial részt szépen töltögeted és elég részletesen leírod a dolgokat, így boldogulhatnak az azokat tanulmányozó látogatóid. Van kérdező is, bárki fordulhat segítségért hozzád. Emellett a grafikai dolgokat a devianartra töltöd fel szépen sorjában - kezdésnek szerintem korrekt a tartalom. 
Összességében: Ez a lap 96%-os számomra a kisebb hibákkal. Ha jól olvastam, akkor bár csak most nyitott a lap, költözni készülsz. Remélem sikerül ez a terved és "szabadabb" lehetsz a későbbiekben (azonban nekem a mostani munkád is tetszik).
Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.
 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!